Bedrijfskundig advies is een breed begrip. EQB Consultancy wil graag haar klanten bijstaan vanaf het moment dat de missie en visie vastgesteld gaan worden. Vanaf de missie en visie kan de vertaalslag gemaakt worden naar de strategie voor de komende jaren. Uit deze strategie komt een optimale (bedrijfs)structuur naar voren. Met de structuur kan naar mogelijkheden gezocht worden voor een effectief werkend systeem en daar kunnen de bedrijfsprocessen naadloos op aangepast worden, evenals de de benodigde resources (medewerkers, machinepark etc.). Door de missie, visie en strategie op een heel heldere wijze te communiceren naar de organisatie, zal het sneeuwbal effect gecreëerd worden.

Met de Lean Six Sigma, technische en bedrijfskundige achtergrond is EQB Consultancy in staat om de helikopter view in te zetten. Dan niet alleen op 50 meter, maar boven de organisatie en haar context om de juiste stip op de horizon te vinden. Het bredere overzicht creëren en dan inzoomen op de onderdelen waar een knelpunt ligt.

EQB Consultancy heeft verschillende tools in huis om een dergelijk traject bij u te begeleiden. Deze creatieve en heldere tools zullen u verbazen over de effectiviteit. De intensieve bijeenkomsten worden hiermee leuk en interessant. Voor meer informatie kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen.