Bedrijfskundig advies is een breed begrip. EQB Consultancy wil graag haar klanten bijstaan vanaf het moment dat de missie en visie bepaald vastgesteld gaan worden. Middels de missie en visie kan de vertaalslag gemaakt worden naar de strategie voor de komende jaren. Uit deze strategie komt een optimale (bedrijfs)structuur naar voren. Met de structuur kan naar mogelijkheden gezocht worden voor een optimaal werkend systeem en daar kunnen de bedrijfsprocessen naadloos op aangepast worden, evenals de de benodigde resources (medewerkers, machinepark etc.). Door de missie, visie en strategie op een heel heldere wijze te communiceren naar de organisatie, zal het sneeuwbal effect gecreƫerd worden.

Met de Lean Six Sigma, technische en bedrijfskundige achtergrond is EQB Consultancy in staat om de helikopter view in te zetten. Dan niet alleen op 50 meter, maar op 200 meter om boven alle processen te hangen. Het bredere overzicht hieruit te pakken en dan in zoomen op de onderdelen waar een knelpunt ligt.

EQB Consultancy heeft verschillende tools in huis om een dergelijk traject bij u te begeleiden. Deze creatieve en heldere tools zullen u verbazen over de effectiviteit. De intensieve bijeenkomsten worden hiermee leuk en interessant. Voor meer informatie kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen.